pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet


Skype pokreće servis za slanje videoporuka

Skype je pokrenuo novi videoservis koji omogućava korisnima da snime trominutne snimke i da ih onda šalju svojim prijateljima u vidu poruke. Poruke će se moći pogledati onda kada se bude online. Skype

Servis će prvobitno biti dostupan samo za Apple iOS, Android i Mac korisnike koji budu pretplaćeni na Skype Premium koji košta oko pet dolara mjesečno. 

Android i iOS korisnici će poruke moći snimati bilo kojom kamerom na svojim uređajima. Servis će za korisnike operativnih sistema Windows i Windows Phone postati dostupan tek u aprilu ove godine.

Međutim, ovi korisnici mogu primati i gledati poruke koje im budu slali njihovi prijatelji. 

Kako su rekli iz Skype-a, lansirana verzija je beta verzija, ali se nadaju da će u budućnosti lansirati i mnogo sofisticiraniju verziju.

Kontakt

Registarski detalji

Bankovni detalji

GSM: (387) 61 53 49 49 ID broj: 4302348470001 SBERBANK BH d.d
Email: KONTAKT FORMA Broj Rješenja: 04-21-513/13 Fra Anđela Zvizdovića 1, 71000 Sarajevo, BiH
Pozovite nas preko Skype-a™!   Broj Računa: 1401 0211 2000 9611

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status