Sarajevo Design je multimedijalna agencija koja pruža usluge  web i grafičkog dizajna, kreacije promotivnih materijala, ambalaža (pakovanja), programiranje web i mobilnih aplikacija.
Naša vizija je da uz kvalitetan rad, postanemo lideri vrhunske i inovativne multimedijske tehnologije te da uspostavljanjem kvalitetnog partnerstva, bilo da se radi o malim ili velikim projektima, dijelimo uspjeh sa našim klijentima.

Sa nama radi odabrani tim stručnjaka sa vrhunskim znanjem i iskustvom u različitim oblastima.
Spremni smo da radimo izazovne projekte i krajnji cilj je pružiti vrijednost Vašem poslu i finalnom proizvodu.
Nakon završenog projekta, krajnji cilj nam je da klijent bude zadovoljan, jer jedino na taj način dobijamo preporuke za nove projekte , kao i da je naš dizajn ostavi svojevrstan pečat i postane prepoznatljiv širokom auditorijumu.


Nudimo široki spektar usluga među kojima su web dizajn, logo dizajn, grafički dizajn i priprema za štampu, programiranje i kreiranje aplikacija, 3D modeliranje, kreiranje multimedijalnih prezentacije, audio/video obrada, kreacije reklama za tv i radio, profesionalno fotografisanje i snimanje spotova.

Rješenje uz konsultaciju sa klijentom, analiziramo od samog početka i vodimo Vas kroz detalje i prijedloge koji bi mogli donijeti bolji rezultat.
Radimo na osmišljenom dizajniranju, jer je to najbolji način rada i višestruko učinkovitiji, jer prati  kompletan poslovni proces do “cilja”.
Nakon završenog projekta, ostajemo uz klijente i edukujemo ih kako da koriste i obogate projekat ili proizvod.

Hvala na povjerenju!

KONTAKTIRAJTE NAS

Politika privatnosti

Scroll to Top