pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora pas cher pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet pandora outlet louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet peuterey outlet moncler outlet woolrich outlet


Drugi o nama...

"Kao i svakom profesionalcu u danasnje vrijeme i meni je jako vazno imati kvalitetnu internetsku uslugu i podrsku..Sve sto mi se cinilo kao neka velika prica ,u suradnji sa Sarajevo Design timom pokazalo se kao jedan vrlo jednostavan proces ako slijedimo pravilo: "jednostavnost-umjetnost"! SARAJEVO DESIGN je Vrlo organizirana i ekspeditivna ekipa koja zna prepoznati potrebe klijenata! "

Zlatan Ćehić

Drugi o nama...

"Razlika između dobre usluge i izvanredne usluge je jednostavna. Sarajevo Design je profesionalan tim za razvoj web stranica, koncept dizajna i funkcionalnosti. Ovaj talentovani tim stručnjaka posvećeni su Vašim potrebama, intenzivno rade da razviju najbolji mogući web dizajn koji nije samo funkcionalan nego web dizajn koji odražava Vašu poslovnu filozofiju i imidž."
www.caldgroup.com.au

Senada Softic, Direktor

O NAMA...Sarajevo Design (Sarajevo Dizajn) je kompanija koja je nastala prije 12 godina, kao ogranak kompanije DSG Interactive (Australia).

Za nju trenutno radi grupa renomiranih dizajnera, programera i audio/video editora.

Naš cilj je da učinimo naše klijente sretnim i da je naš dizajn prepoznatljiv širokom auditorijumu.

 

Naš pristup prema projektima i klijentu

Sarajevo Design pruža široki spektar usluga među kojima su web dizajn, logo dizajn, grafički dizajn, programiranje i kreiranje aplikacija, 3D modeliranje, CD/DVD Prezentacije, audio/video obrada, profesionalno fotografisanje i priprema za štampu. Nudimoiznad svega profesionalnost, originalnost, kvalitet, brzinu i povoljne cene. Nama je važno da klijent bude zadovoljan i da nas preporuči drugima. Ukoliko Van je stalo do takvog pristupa poslu, na pravom ste mjestu.

 

Poslije završenog projekta...

Rješenje po Vašoj mjeri uvijek analiziramo od samog početka.
Nakon završenog projekta, ostajemo uz Vas i edukujemo Vas kako da koristite i obogaćujete finalni proizvod. Osmišljeno dizajniranja u samom početku na taj način je višestruko učinkovitije jer prati sve poslovne procese vaše kompanije.

 

Nudimo održavanje i nadopunjivanje Vaših stranica po potrebi.

Stranica koja je završena mora da se i održava... Mi tu brigu možemo da preuzmemo od Vas na najbrži i kvalitetan način. I naravno, po jako povoljnim cijenama.
(Primjer: Internet Prodavnica, ima nekoliko artikala koji se mjenjaju, skidaju u potpunosti ili nadopunjuju s' vremena na vrijeme. Vi nam pošaljete podatke i mi ih ažuriramo za Vas.)

Sarajevo Design

Kontakt

Registarski detalji

Bankovni detalji

GSM: (387) 61 53 49 49 ID broj: 4302348470001 SBERBANK BH d.d
Email: KONTAKT FORMA Broj Rješenja: 04-21-513/13 Fra Anđela Zvizdovića 1, 71000 Sarajevo, BiH
Pozovite nas preko Skype-a™!   Broj Računa: 1401 0211 2000 9611

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status